Porsanger

God morgen fra Finnmark. Skal legge ut noen bilder etterhvert. Var prest her i nesten 15 år. Vidunderlig sted med fjorden rett ut mot Nordkapp og Barentshavet. Nydelig sol og fint vær. Skal kjøre buss i hele fylket de kommende 14 dagene. Bak på bussene som drives av Snelandia, står det Finnmark, stedet der drømmer blir virkelighet. Bedre kan det ikke sies. Gode Kosmologiske hilsner fra nettredaktøren.

Hva sier man om Finnmark? Landet med den uendelige horisonten der himmel og jord møtes, ^annerledes landet^, landet med flere kulturer, stedet man egentlig aldri flytter fra,stedet der tiden kommer mot deg og ikke går fra deg, stedet hvor du kan være deg selv,
hva forbinder du med Finnmark ?

Når det gjelder bilene jeg legger ut, så er de tenkt kontemplatvt. Det vil si at de står for seg selv, og skal studeres over lang tid. Jeg ønsker ikke å overlesset siden, men diskutere hvert enkelt bilde etterhvert. Dette fora er ikke et underholdningsmedium, men en mulighet for å komme ut med evangeliet i verden og Guds frelse til menneskene. Når det gjelder det bildet som nå ligger her, så er det åpenbart at det er bare å se oppover så oppdager man skyer, lette skyer, regntunge skyer og bak der selvfølgelig en uendelighet som bare er Guds , det vil si har passert vår fattevne så til de grader. Men om man har mot til det og liker å legge seg i gresset eller lyngen en varm sommerdag, så er det hvile og berikelse bare det å se opp.

Ha en fin dag med interessante opplevelser som ikke har noe med oss selv og gjøre.

Jeg legger nå ut nye poster som har med evangeliet inn i en ny tid å gjøre.

cc.editor has written 21 articles

Male
1,86 cm high. Blond, a bit overweight, passed 60 just, ordained a minister in the Church of Norway on my birthday 1994 in my home town, quitted 2017 because of health issues and discontent as of content and daily running of what used to be a Church I was most fond of . Now looking forward to this as a challenging and wonderful opportunity to get to know, interact and convey the innermost paths of the soul and the Divine.
Welcome to your own liberation and future of gladness and comfort.